Sanitair om van te houden

Uw badkamer is uw oord van welzijn. Een plaats waar u tot rust komt en kunt genieten. Of u nu een renaissancebad met koperen pootjes wil of een minimalistische zen-badkamer: alles kan. Er is altijd een badkamer die voldoet aan uw smaak en uw eisen. Daarom neemt u best de tijd om ideeën op te doen en om u te oriënteren in het gamma. Een professioneel en eerlijk advies is onontbeerlijk.

Uw persoonlijke smaak en uw budget zijn onze leidraad om u te adviseren. Vraag naar ons totaalpakket voor de volledige renovatie van uw badkamer. Laat alle zorgen rond plannen en coördineren aan ons over: uitbreken, leidingen leggen, vaklui contacteren voor metsel- of pleisterwerk en nieuw sanitair installeren volgens de normen van de fabrikant… Voor u het weet is uw badkamerdroom gerealiseerd.

Maak kennis met het enorme aanbod. Wij regelen voor u een afspraak bij onze groothandel Desco of gaan graag met u mee voor deskundig advies. U vindt er meer dan 300 badkamerensembles, volledig betegeld én met natuurlijke belichting. Via onze groothandel kunt u elke gewenste sanitairlijn bestellen, die wij vervolgens vakkundig plaatsen.

Bij ons kunt u ook terecht voor al uw badkamermeubelen op maat.

VRAAG UW GRATIS OFFFERTE

Bij ons kunt u terecht voor alle gerenommeerde merken zoals:

Duravit
Grohe
Vola
Ideal Standard
Keramag
Duscholux
Villeroy & Boch
Hüppe
Dornbracht