Over ons

Ontdek het vakmanschap en de betrouwbaarheid van Dirk De Witte, een familiaal bedrijf met een rijke geschiedenis. Met meer dan 40 jaar ervaring in dak- en zinkwerken, sanitair en verwarming op aardgas, bieden wij kwalitatieve oplossingen voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Dirk De Witte staat garant voor vakmanschap en tevredenheid!

Zaakvoerder Dirk De Witte leidt een team dat elke opdracht, van klein tot groot, met toewijding aanpakt. Of u nu een particulier bent of een kleine KMO, bij ons bent u in goede handen. Uw project wordt persoonlijk opgevolgd door Dirk zelf, terwijl echtgenote Karin zorgt voor het warme onthaal en een vlekkeloze administratie. Bij Dirk De Witte staan we garant voor vakmanschap en tevredenheid, en leveren we de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Vertrouw op ons voor uw daken, sanitair en gasverwarming – uw betrouwbare partner in bouwen en renoveren.

Op zoek naar een specialist in dak- en zinkwerken,
sanitair of verwarming op aardgas?

Dak -en zinkwerken

Dak -en zinkwerken

Het dak boven uw hoofd verdient perfecte afwerking. Of het nu om een hellend of een plat dak gaat. En voor welke soort van dakbedekking dan ook: leien, dakpannen, roofing of rubber.

Sanitair

Sanitair

Uw badkamer is uw oord van welzijn. Een plaats waar u tot rust komt en kunt genieten. Of u nu een renaissancebad met koperen pootjes wil of een minimalistische zen-badkamer: alles kan.

Verwarming op aardgas

Verwarming op aardgas

Dirk De Witte is een gehabiliteerd Cerga installateur, wat betekent dat wij zelf gasleidingen mogen keuren. Zo’n keuring is verplicht om een gasaansluiting te krijgen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij De Witte Dirk en neem de eerste stap naar een succesvol project!