Sanitair

Uw badkamer is uw oord van welzijn. De plaats waar ’s morgens snel een verkwikkende douche kan worden genomen maar waar het evengoed zalig relaxen kan zijn na een drukke werkdag.

Er is altijd een badkamer die voldoet aan uw smaak en uw eisen. Daarom neemt u best de tijd om ideeën op te doen en om u te oriënteren in het gamma. Een professioneel en eerlijk advies is onontbeerlijk.

Naar ieders budget en persoonlijke smaak

Uw persoonlijke smaak en uw budget zijn onze leidraad om u te adviseren. Vraag naar ons totaalpakket voor de volledige renovatie van uw badkamer. Laat alle zorgen rond plannen en coördineren aan ons over: uitbreken, leidingen leggen, vaklui contacteren voor metsel- of pleisterwerk en nieuw sanitair installeren volgens de normen van de fabrikant

Alle werken worden kwalitatief uitgevoerd. Tevens zijn onze werknemers klantvriendelijk en gaan ze ordelijk en zorgvuldig te werk.

Voor u het weet is uw badkamerdroom gerealiseerd.

Enorme aanbod

Maak kennis met het enorme aanbod. Wij regelen voor u een afspraak bij onze groothandel Desco of gaan graag met u mee voor deskundig advies. U vindt er meer dan 300 badkamerensembles, volledig betegeld én met natuurlijke belichting. Via onze groothandel kunt u elke gewenste sanitairlijn bestellen, die wij vervolgens vakkundig plaatsen.

Bij ons kunt u ook terecht voor al uw badkamermeubelen op maat.

Onze werknemers hebben ook opleiding gevolgd om Solid Surface doucheplaten te plaatsen zodat uw douchewanden naadloos geplaatst kunnen worden.

Op zoek naar een specialist in dak -en zinkwerken of verwarming op aardgas?

Dak -en zinkwerken

Dak -en zinkwerken

Het dak boven uw hoofd verdient perfecte afwerking. Of het nu om een hellend of een plat dak gaat. En voor welke soort van dakbedekking dan ook: leien, dakpannen, roofing of rubber.

Verwarming op aardgas

Verwarming op aardgas

Dirk De Witte is een gehabiliteerd Cerga installateur, wat betekent dat wij zelf gasleidingen mogen keuren. Zo’n keuring is verplicht om een gasaansluiting te krijgen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij De Witte Dirk en neem de eerste stap naar een succesvol project!