Verwarming op aardgas

Dirk De Witte is een gehabiliteerd Cerga installateur, wat betekent dat wij zelf gasleidingen mogen keuren. Zo’n keuring is verplicht om een gasaansluiting te krijgen. Wij plaatsen uw gasleiding, sluiten uw gasmeter aan en onderhouden de geplaatste gastoestellen. Wij verzorgen ook de wettelijke 2-jarige keuringen bij gasketels.

Voordelen van aardgas

  • U heeft geen opslagtank of brandstofvoorraad nodig.
  • U hoeft dus ook niet te vrezen voor lekken.
  • Aardgas is een milieuvriendelijke brandstof: bij verbranding komen minder schadelijke stoffen vrij dan bij aardolie.
  • Aardgas biedt een zuinige oplossing voor het verwarmen van water en koken.
  • Het rendement van aardgasketels is hoger dan dat van stookolieketels.

Uitgebreid gamma

In het gamma gasverwarmingsketels kan iedereen zijn gading vinden, of u nu op zoek bent naar een vloerketel, een gaswandketel of een ketel met middelgroot of groot vermogen.

Een radiator maakt integraal deel uit van de inrichting van uw woning. Een behaaglijke warmte draagt nu eenmaal bij tot een gezellige stemming in huis. En bij ons vindt u een compleet gamma aan verwarmingsproducten die allemaal voor die aangename warmte zullen zorgen. Zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

Veilig verwarmen

De overheid heeft een website waar u meer info vindt over de verplichtingen inzake onderhoud van uw gasketel. Onze techniekers volgen de nodige cursussen en bijscholingen en hebben de erkenning om het onderhoud uit te voeren en de verplichte attesten in te vullen.

www.vlaanderen.be/verplicht-onderhoud-van-uw-cv-installatie-centrale-verwarming

Op zoek naar een specialist in dak -en zinkwerken of sanitair?

Dak -en zinkwerken

Dak -en zinkwerken

Het dak boven uw hoofd verdient perfecte afwerking. Of het nu om een hellend of een plat dak gaat. En voor welke soort van dakbedekking dan ook: leien, dakpannen, roofing of rubber.

Sanitair

Sanitair

Uw badkamer is uw oord van welzijn. Een plaats waar u tot rust komt en kunt genieten. Of u nu een renaissancebad met koperen pootjes wil of een minimalistische zen-badkamer: alles kan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij De Witte Dirk en neem de eerste stap naar een succesvol project!