Dak -en zinkwerken

Het dak boven uw hoofd verdient perfecte afwerking. Of het nu om een hellend of een plat dak gaat. En voor welke soort van dakbedekking dan ook: leien, dakpannen, roofing of rubber.

Specialist in staande naad zinkwerk

Dirk De Witte staat overigens bekend als de specialist in staande naad zinkwerk.

Bij staande naad zinkwerk worden zinken panelen met opstaande naden aan elkaar bevestigd, wat resulteert in een strakke en elegante uitstraling. Dit verhoogt niet alleen de esthetische waarde van uw dak, maar biedt ook een uitstekende waterdichtheid en duurzaamheid. De opstaande naden zorgen voor een natuurlijke uitzetting en samentrekking van het materiaal, wat de levensduur van het zinkwerk verlengt.

Jouw dak, onze zorg

Laat ook het plaatsen van een onderdak en de isolatiewerken over aan ons team. Ook voor het uitwerken van bakgoten en het plaatsen van uw goten en afvoerbuizen in koper, zink of pvc kunt u bij ons terecht. Evenals het plaatsen van koepels, dakvensters of lichtstraten.

Ons team beschikt ook over het getuigschrift voor het verwijderen van asbesthoudende materialen volgens eenvoudige handelingen.

Premies

Laat de overheid een stuk van uw dakisolatie betalen of ondersteuning bieden bij het verwijderen van asbestmateriaal. Kijk hier op welke premies u recht heeft en bereken hoe snel u uw investering heeft terugverdiend.

www.vlaanderen.be/mijn-verbouwpremie
www.premiezoeker.be/tegemoetkomingen-verwijderen-asbest

Op zoek naar een specialist in sanitair of verwarming op aardgas?

Sanitair

Sanitair

Uw badkamer is uw oord van welzijn. Een plaats waar u tot rust komt en kunt genieten. Of u nu een renaissancebad met koperen pootjes wil of een minimalistische zen-badkamer: alles kan.

Verwarming op aardgas

Verwarming op aardgas

Dirk De Witte is een gehabiliteerd Cerga installateur, wat betekent dat wij zelf gasleidingen mogen keuren. Zo’n keuring is verplicht om een gasaansluiting te krijgen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij De Witte Dirk en neem de eerste stap naar een succesvol project!